Arkivyskupijos kronikos nuo 2002 m. archyvas

Jono Pauliaus II piligrimų centre – „Tikėjimo ir Šviesos“ bendruomenės narių užimtumo ir darbo grupė. Kviečiami savanoriai! (2010.11.15)

2010 lapkričio 18, 20:38

Jono Pauliaus II piligrimų centre ir arkikatedros parapijos namuose kiekvieną antradienį nuo 11.30 iki 16 val. organizuojama bendruomenės „Tikėjimas ir Šviesa“ narių užimtumo ir darbo grupė.

Norisi prisidėti prie prasmingos veiklos? Turi idėjų, bet nežinai, kaip pagelbėti žmonėms, kurie yra apleisti? O gal kartais ir pats jautiesi vienišas, niekam nereikalingas? Norisi pagaliau atrasti Dievo konkretų veikimą... Jei taip, ateik savanoriauti į „Tikėjimo ir Šviesos“ bendruomenės užimtumo ir darbo grupę.

Savanorio šioje grupelėje tarnystė paprasta – kartu melstis, padėti bičiuliai atlikti darbą, leisti jam pasijausti reikalingam. Tačiau savanoris kartu gauna daug patirties ir ramybės, bei tvirtą žinią, kad kiekvienas žmogus yra gausiai apdovanotas ir unikalus Dievo akivaizdoje. Nori, bet negali įsipareigoti visą laiką – net ir kelioms valandoms tu esi labai laukiamas.

Jei turi klausimų, kreipkis į grupelės koordinatorių Gedą Malinauską: elektroniniu paštu - gedasm@hotmail.com, skambink - 868238433 arba tiesiog ateik į Jono Pauliaus II piligrimų centrą. daugiau informacijos www.piligrimyste.lt