BIRŽELIO susitikimai mokytojams bei katechetams: kviečia arkivyskupijos KATECHETIKOS CENTRAS
Paskelbta: 2023-05-31 14:29:11

Kauno arkivyskupijos Katechetikos centras primena ir kviečia mokytojus ir katechetus užbaigiant tikybos mokymo ir katechezės metus registruotis į birželio susitikimus. Tai Gyvosios piligrimystės žygis į Šiluvą, žygis plaukiant baidarėmis bei vasaros konferencija „Dieviškoji pedagogika“.

Birželio 10 d., šeštadienį, kviečiame kartu keliauti Gyvojoje piligrimystėje (iš Lyduvėnų į Šiluvą), atrandant vienas kitą ir Jėzų. Kelionėje mus lydės arkivyskupas Kęstutis Kėvalas.

Visa informacija registracijos nuorodoje >>

 

Birželio 17–18 d., šeštadienį ir sekmadienį, parapijų katechetai kviečiami registruotis kartu su būsimais / esamais savo komandos nariais ir dalyvauti Baidarių žygyje Nėra geresnio būdo pažinti, sustiprinti ir suartėti su savo parapijos katechezės komanda!

Informacija ir registracija  >>

 


Birželio 28–30 d., nuo trečiadienio vakaro iki penktadienio visiems skelbiantiems Dievo žodį mokykloje ar parapijoje Vasaros konferencija. Tai ir poilsis, ir darbas, pasidalijimas rūpesčių našta su kolegomis bei džiaugsmingų patyrimų dauginimas. Gal tai taps mūsų tradicija?

Nelik nuošalyje ir registruokis čia >> 

Kauno arkivyskupijos Katechetikos centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune