Misijų centre – Eucharistija ir gyvo tikėjimo liudijimas (2022 06 02)
Paskelbta: 2022-06-03 11:22:14

Nuotraukos – Misijų savaitės organizatorių

Misijų savaitei ir misionieriams, per kuriuos vyksta įstabūs Dievo darbai Kauno arkikatedroje ir mieste, bei visiems šių misijų dalyviams buvo skirti arkivyskupo Kęstučio Kėvalo palaiminimai. Birželio 2 d. arkivyskupas vadovavo vakaro šv. Mišioms, o joms pasibaigus Švč. Sakramentas buvo išstatytas garbinimo ir šlovinimo maldai. Buvo suteiktas palaiminimas Švenčiausiuoju Sakramentu.

Šią dieną apsilankantieji Misijų programoje buvo kviečiami apmąstyti dvi viena nuo kitos neatsiejamas dovanas – Eucharistiją ir tikėjimą.

„Parapijų misijų metu galima pamatyti gyvą tikėjimo liudijimą, kurį atlieka pasitarnaujantys šiame laike. Tikėjimas mus pripildo, o juo dalydamiesi augame ir vis atrandame naujų ir dar neatpažintų aspektų savo gyvenimui. Šitas laikas – susitikti ir tai patirti“, – kviečia misionieriai, kurie atvyko dėl šio dalijimosi Gerąja Naujiena ir iš svetur (Slovakijos) ir skiria tarnauti Dievui ir žmonėms visą šią savaitę savo laiko.

Birželio 3-iąją vakare arkikatedroje labai laukiama šeimų, kurios šv. Mišiose galės atnaujinti Santuokos pažadus, bei jaunimo – jų laukia speciali programa po Mišių. Šis palaimingas laikas – kiekvienam! 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune