Sielovados vadovų ir bendradarbių ugdymo seminaras Birštone (2011 04 15–16)
Paskelbta: 2011-04-18 15:53:27

Balandžio 15–16 d. Birštono parapijos namuose vyko antrasis Kauno arkivyskupijos sielovados bendradarbių vadovavimo įgūdžių ugdymo programos „Atrasti potencialą – praplėsti horizontą“ seminaras. Jo tema buvo „Strateginis mąstymas“.

Renginys sudomino 33 į Birštoną atvykusius dalyvius – Kauno, Vilniaus, Vilkaviškio, Panevėžio, Kaišiadorių vyskupijų Caritas, Jaunimo centrų darbuotojus, tikybos mokytojus, parapijos bendruomenių, maldos grupių vadovus, savanorius ir kt. Seminarui vadovavo Kauno arkivyskupijos sielovados programų vedėja Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė.

Seminare „Strateginis mąstymas“ mokytasi pažvelgti į savo institucijos, organizacijos veiklą, įvertinti, ką ji daro, koks yra jos tikslas, kam ji pašaukta ir ką dar galėtų padaryti pritraukdama į bažnytinę bendruomenę kuo daugiau žmonių, tobulindama veiklą, kad ji būtų patraukli kitiems.

Penkių seminarų programa, skirta lyderių, potencialių lyderių, institucijų bei organizacijų vadovų bei darbuotojų tobulinimuisi, bus užbaigta lapkričio mėnesį. Seminarai rengiami pagal tarptautinės „Xpand“ organizacijos patirtį.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune