Merginų savaitgalis su Jaunimo centru „Kitoks laikas“ (2016 11 18–19)
Paskelbta: 2016-12-03 15:57:54

Lapkričio 18–19 d. arkivyskupijos Jaunimo centras organizavo merginų savaitgalio rekolekcijas „Kitoks laikas“. Į rekolekcijas atvyko 25 merginos (13–20 metų) ne tik iš Kauno, bet ir iš kitų miestų. Šios parą trukusios rekolekcijos buvo skirtos stabtelėti, pažvelgti į save ir ieškoti atsakymų į rūpimus klausimus, gerti arbatą ir šnekučiuotis nesudedant bluosto, pažinti kitą, savo rankomis kurti grožį. Ir susitikti Tą, kuris dovanoja laiką.

Su merginomis kartu buvo ir 10 savanorių, kurios dovanojo savo laiką ir dalijosi patirtimi grupelėse. Mokymus apie žmogaus vertę, moteriškumą, tikrąjį grožį, kurį atskleisti ir pastebėti savyje ir kituose padeda Kūrėjas, vedė Gabrielė Macežinskienė, Agnės Milieškienė ir Dalia Mackelienė. Vakaro metu vyko Švč. Sakramento adoracija, šlovinimas, užtarimo malda, buvo švenčiamas Sutaikinimo sakramentas. Dėkojame kun. Kęstučiui Geniui, mons. Augustinui Paulauskui, sielovados bendruomenei „Gailestingumo versmė“, katalikų bendruomenei „Gyvieji akmenys“, lektorėms, savanorėms ir kitiems, savo tarnystėmis prisidėjusiems prie rekolekcijų rengimo.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune