Vasario 14-ąją Kaune – dešimtoji Šv. Valentino diena KITAIP „Krisk į meilę“. Bilietai parduodami!
Paskelbta: 2016-12-09 12:47:59

Meilė mus supa kasdien – juk tiek žmonių mus supa namuose, darbe, gatvėje ar troleibuse. Bet vieną vakarą per metus visos mylinčios ir mylimos širdys susitinka didžiausioje meilės šventėje – Šv. Valentino diena KITAIP – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Plakatas jpg >> 

Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną bei įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią Meilę. Vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę, negu proginiai meilės prisipažinimai. Kasmet šventė turi skirtingą temą ir kviečia dalyvaujančius pažvelgti į meilę vis kitu kampu.

Kauno arkivyskupija jau 10-ąjį kartą visus kvies mylėti KITAIP. Klausite, kaip? Atsakysime – krintant į meilę! Jėzuitas t. Pedro Arrupe yra pasakęs: „Krisk į meilę, lik meilėje ir tai nulems viską.“ Anksčiau to neteko patirti? Dar nešventėte Valentino dienos KITAIP?

Apie 2016 metų Šv. Valentiną KITAIP  – fotogalerijoje >>

Susitikime vasario 14 dieną 19 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir patirkime, kiek daug mūsų gyvenime gali pakeisti atvirumas meilei – kriskime į ją drauge!

10-ąjį gimtadienį drauge švęs: Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospelo muzikos choras, grupės „Kūjeliai“, „Žalvarinis“, Laurynas Jacevičius, t. Lukas Laniauskas SJ, Rimas Šapauskas ir kiti.

Bilietus į renginį galite įsigyti:
• Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre darbo dienomis I–V 9–17 val. (Vilniaus g. 7, tel. (37) 32 25 78, mob. 8 687 982 65).
• www.bilietupasaulis.lt 

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune