Maldos po tragiškų įvykių Kėdainiuose
Paskelbta: 2017-01-28 12:23:59

Sekmadienį, sausio 29 d., 10 val. Kėdainių Šv. Juozapo bažnyčioje, taip pat Kaune, Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje, melsimės už smurtą patiriančius vaikus, prašysime Dievo pagalbos, kad vaikai šeimose būtų mylimi, bet ne žalojami, o šeimos susilauktų visos būtinos pagalbos.

Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas šiomis intencijomis sekmadienį, sausio 29 d., 12 val. melsis ir arkikatedroje bazilikoje, kviesdamas visus arkivyskupijos tikinčiuosius ir šį sekmadienį, ir ateinančią savaitę į maldos bendrystę savo parapijose.

Kitą savaitę, vasario 3-ąją, Vytauto Didžiojo bažnyčioje, kaip įprasta pirmąjį mėnesio penktadienį, rengiama Švenčiausiojo Sakramento adoracija su vaikais, ir šįkart joje bus meldžiamasi būtent šiomis intencijomis. Taip pat ir kitą sekmadienį – vasario 5-ąją, kuomet Bažnyčios liturginiame kalendoriuje minima šventoji kankinė Agota, 10 val. šv. Mišiose su vaikais melsimės, kad vaikai augtų šeimose sveiki, mylimi ir laimingi.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune