Kauno I dekanato parapijų šeimų vadovų susitikimas (2017 10 05)
Paskelbta: 2017-10-16 12:33:47

Spalio 5 d. Kauno I dekanato parapijų ir rektoratų šeimų vadovai rinkosi į arkivyskupijos Šeimos centrą ir dalyvavo darbiniame susirinkime. Džiugu, kad dalyvių ratas kiekvieną kartą plečiasi, paliesdamas daugumą dekanato parapijų bei rektoratų.

Pasimeldę dalyviai susipažino su nauju arkivyskupijos Šeimos centro darbuotoju Dovydo Kučinsku, kuris rūpinsis šeimų sielovada po Santuokos, išklausė informaciją apie toliau tęsiamą naują seminarų ciklą, skirtą šeimoms, sužadėtinių vadovams bei visiems parapijiečiams. Jis prasidės spalio 27 d. tema „Meilė niekada nesibaigia?“ (lektorius R. Pagojus).
Vėliau su psichologe Judita Velžiene gilinosi į svarbius kausimus apie savo vidinius resursus, gyvenimo patirtis, pagrindines gyvenimo ir veiklos sritis. Atlikdami įdomias praktines užduotis, jas aptardami, dalyviai galėjo tarsi iš naujo pažvelgti į save, savo stipriąsias ir galbūt pamirštas puses. Daugeliui dalyvių ši patirtis buvo nauja ir labai vertinga.

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune