Nauji kunigų skyrimai (2018 m. sausis)(papildyta)
Paskelbta: 2018-01-08 17:07:37

Mons. Vytautas GRIGARAVIČIUS paskirtas Kauno I dekanato dekanu tolesnei 5 metų kadencijai.

Kun. Evaldas VITULSKIS paskirtas Kauno I dekanato vicedekanu tolesnei 5 metų kadencijai.

Kun. Gytis STUMBRAS paskirtas LSMU Kauno klinikų kapelionu ir paliktas toliau eiti kitas turimas pareigas.

Kun. Robertas GRIGAS atleistas iš LSMU Kauno klinikų kapeliono pareigų.

Kun. Valdas PAURA OCD paskirtas Kauno klinikinės Raudonojo Kryžiaus ligoninės kapelionu ir paliktas toliau eiti kitas turimas pareigas.

Kun. Vincentas LIZDENIS paskirtas Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaru su teise laiminti santuokas ir atsakinguoju už pašaukimų sielovadą Kauno arkivyskupijoje.

Kun. Emilis VASILIAUSKAS paskirtas Kauno Pal. Jurgio Matulaičio parapijos vikaru su teise laiminti santuokas ir Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro kapelionu.

Kun. Kęstutis GENYS atleistas iš Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro kapeliono pareigų bei įpareigojimo padėti Kauno Pal. Jurgio Matulaičio parapijos sielovadoje ir įpareigotas įsitraukti į sielovadą Kauno Šv. Jono Pauliaus II parapijoje.

Kun. Gintas RUMŠEVIČIUS atleistas iš Babtų Šv. apaštalų Petro ir Povilo bei Panevėžiuko Nukryžiuotojo Jėzaus parapijų klebono pareigų ir išleistas gydytis.

Kun. Žilvinas ZINKEVIČIUS atleistas iš Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Babtų Šv. apaštalų Petro ir Povilo bei Panevėžiuko Nukryžiuotojo Jėzaus parapijų klebonu ir paliktas toliau eiti Kauno ,„Vyturio" gimnazijos kapeliono pareigas.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune