Šlovinimo vakaras Jaunimo centre ir padėka už palydėjimą (2018 05 24)
Paskelbta: 2018-05-25 11:17:46

Gegužės 24 d. arkivyskupijos Jaunimo centre vyko paskutinis šio sezono šlovinimo vakaras. Renginyje giesmėmis ir malda dalijosi Irmantas Ramanauskas ir šlovinimo grupė iš Vilniaus „Dvasios ugnis“. Giedoti ir melstis Jaunimo centre susirinko per šimtą jaunų žmonių. Kun. Andrius Končius ir kun. Emilis Vasiliauskas tarnavo klausydami išpažinčių.

Esame nuoširdžiai dėkingi bendruomenėms „Gailestingumo versmė“ ir „Gyvieji akmenys“, kad visus metus šlovinimo vakaruose palydėjo jaunus žmones ir meldėsi už juos užtarimo malda. Vakarą užbaigėme vaišindamiesi gardžia vakariene ir mėgaudamiesi tarpusavio bendryste. Ačiū visiems šlovintojams, užtarėjams, savanoriams už ištikimą tarnystę. Tikimės, kad vasara neprailgs ir rudenį vėl susitiksime kartu melstis ir semtis stiprybės iš To, kuris mus palaiko.

Rokas Balsys, 

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centras

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune