Evangelizacijos mokyklos misija laisvės atėmimo vietoje (2018 06 20)
Paskelbta: 2018-06-21 20:45:32

Miestų misijų savaitės birželio 20 d. rytinės misijos vyko Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje, II sektoriuje.

Iš viso į Pravieniškes išvyko 17 Evangelizacijos mokyklos narių su svečiais iš Slovakijos. Pirmiausia pačiuose pataisos namuose kvietėme atvykti į susitikimą. Buvome pasiskirstę į tris grupes. Pirmoji turėjo bendrą kerigminę programą, kurioje savo gyvenimo liudijimais kalbėjo apie Dievo meilę, išlaisvinimą iš nuodėmės ir Dievo priėmimą į savo gyvenimą. Antroji grupė bendravo su nuteistaisiais, atliekančiais bausmę iki gyvos galvos – misionieriai iš Slovakijos dalijosi savo gyvenimo patyrimu ir liudijimu. Trečioji misijų dalyvių grupė ėjo į baudos izoliatorių, kuriame individualiai kalbėjosi su tais, kurie to norėjo.

Milita Žičkutė-Lindžienė
Benamystę išgyvenančiųjų ir nuteistųjų integracijos
CARITO programos koordinatorė

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune