2019 Valentino diena KITAIP Kaune – vienu širdžių ir būgnų ritmu! (2019 02 14)
Paskelbta: 2019-01-18 16:55:05

Nuotraukos – Laimos LEKAVIČIŪTĖS, Marijos STANULYTĖS, Erlendo BARTULIO

Vasario 14-ąją Kauno arkivyskupija kviečia kartu švęsti Šv. Valentino dieną KITAIP! Jau 12 kartą šį vakarą galime drauge švęsti MEILĘ – didžiausioje Baltijos šalyse renginių erdvėje per muziką (netgi su būgnų virtuozais!) ir nuoširdžius liudijimus džiaugsmingai dalytis, į kokią gilią, nevienadienę bendrystę atveda tikra, nesavanaudiškai dovanojama ir apdovanojanti meilė.

ŠIRDIES RITMU  – taip pavadinę šių metų Valentino dieną KITAIP >> jos rengėjai siunčia mums pačią svarbiausią žinią ir sako: tik meilė pajėgia nuritinti akmenis nuo mūsų širdžių, tai dėl jos mūsų širdys gali suplakti gyviau ir smarkiau – suplakti vienu ritmu! Dievas yra MEILĖ!

Šių metų renginyje savo širdies kalba – nuo būgnų ritmo iki romantiškų duetų – su visais dalysis talentingieji muzikos atlikėjai ir kūrėjai. 

„Perkeičianti tikėjimo patirtis, kai man buvo 20, davė naują gyvenimo kryptį mano istorijai. Daugiau nei 30 metų keliauju ir kalbu, dažnai kartu su būgnais, su daugybe skirtingų žmonių grupių visame pasaulyje“, – sako iš Anglijos į Lietuvą specialiai šiai progai atvykstantis perkusijų ir būgnų virtuozas TERLAS BRYANTAS su draugais.

„Saulius Petreikis – nuoširdus, ekspresyvus ir visad nenuspėjamas“ – taip atsiliepiama apie keliomis dešimtimis instrumentų grojantį atlikėją. Beje, Saulius Petreikis ir WORLD ORCHESTRA yra sukūrę pasveikinimą šimtmečio Lietuvai – du albumus „Negirdėta Lietuva“ (pristatytas Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje) ir „Pasaulis sveikina Lietuvą“.

Į sceną „Žalgirio“ arenoje muzikos profesionalė Kristina ŽALDOKAITĖ žengs kartu su jaunėliu broliu Rimantu. Tai ir viena stipriausių Lietuvoje pritariamųjų vokalisčių, jos balsu ne mažiau nei savo pasitiki garsiausi atlikėjai. Balzamas širdims neabejotinai bus LRT projekte „Du balsai – viena širdis“ žiūrovų pamiltas šeimyninis vyro ir žmonos Nerijaus ir Mildos Sadauskų duetas SKAFANDRAS IR DRUGELIS. Išgirsime ir ne vieną apdovanojimą pelniusios, žinomų festivalių Lietuvoje dalyvės grupės BALTOS VARNOS vokalistes ir kūrėjas seses Mildą ir Teresę Andrijauskaites. 

Plačiau apie atlikėjus >> 

Kaip ir kasmet, Valentino dienos KITAP rengėjai žada ir programos staigmenų, be to, primena, jog ši šventė atvira ir visiems prieinama. Ypač laukiamas jaunimas, šeimos ir visi, kurių širdys jaunos ir gyvos!

Renginys yra nekomercinis. Bilietus kviečiame įsigyti internetu bilietai.lt (kainos 5–11 Eur, grupėms taikoma nedidelė nuolaida).

2019 Valentino dienos KITAP „Širdies ritmu“ Kauno „Žalgirio“ arenoje pradžia – 19 val. Susitikime, leiskimės į naują meilės nuotykį, švęskime MEILĘ vienu ŠIRDIES RITMU!

Dalijamės akimirkomis iš ankstesnių metų renginių, kuriuose yra dalyvavę tokie žymūs atlikėjai, kaip krikščioniškos muzikos grupė „Trinity band“ iš Olandijos, Michaelis Patricas Kelly su grupe (Vokietija), Linas Adomaitis, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, Vilniaus GOSPEL choras, jaunimo choras EXAUDI ir kiti, o bendrystės džiaugsmu alsavo kasmet pilnutėlė „Žalgirio“ arena .

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune