Sutvirtinamųjų diena „Užtvirtink“ Jonavoje (2019 02 09)
Paskelbta: 2019-02-15 18:21:05

Vasario 9 d. Jonavoje vyko Sutvirtinamųjų diena „Užtvirtink“, kuriame kalbėjome jaunimui aktualiomis lytiškumo temomis bei apie tai, kad kiekvienas esame vertas meilės ir kiekvienas esame vertingas. „Užtvirtink“ dalyvavo sutvirtinamieji iš Kėdainių, Pernaravos, Jonavos, Bukonių, Ukmergės bei Kauno miesto parapijų.

Paskaitas vedę lektoriai Gintarė Krutinytė bei Martynas Asakavičius kalbėjo apie žmogaus vertę bei patyčias. Svajūnė ir Jaunutis Juškiai dalijosi savo draugystės istorija, kodėl verta laukti iki santuokos ir apie gyvenimą šeimoje. Žanas Talandis patarė, kaip svarbu neiššvaistyti ir neišdalyti savęs, kad lytiniai santykiai yra dovana, kurią reikia saugoti ir vertinti. 

Arkivyskupijos Jaunimo centras dėkoja Jonavos dekanato Jaunimo centro vadovei Ingai Kuuzeorg-Petrikonienei bei Jonavos savanoriams, „Pažink save“ komandai.

Arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune