Vilniaus knygų mugėje – katalikiškos leidyklos bei leidiniai iš Kauno
Paskelbta: 2019-02-20 16:57:40

Katalikiška žiniasklaida, leidyklos ir leidiniai ir šiemet dalyvaus bei laukia lankytojų dėmesio tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje vasario 21–24 d. LITEXPO parodų ir kongresų centre (Laisvės pr. 5)

Plačią katalikiškos leidybos panoramą vėl išvysime bendrame labdaros ir paramos fondo „Bažnyčios kronika“ stende  (3 salė, 3.11) (pirmą kartą taip buvo prisistatyta visuomenei 2017 m. mugėje), taip pat ir kitose mugės erdvėse, kur vyks ir dėmesį patraukiančių temų diskusijos, atskirų leidinių pristatymas, susitikimai su autoriais.

Vasario 23 d. 11 val. (salė 5.5) mugės susitikime apie neseniai išleistas knygas-piligrimų vadovus „Šventoji Žemė“ (Magnificat bei Terra Publica) pasakos jų autorius Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas, dalyvaus ir Jono Pauliaus II piligrimų centro vadovas Mantas Kuraitis .

Į mugę iš Kauno taip pat iškeliauja katalikiška žiniasklaida  – VšĮ Carito leidykla „Artuma“ ir žurnalas „Artuma“, VšĮ „Gyvieji akmenėliai“ ir žurnalas „Žodis tarp mūsų“, broliai kapucinai ir jų leidiniai bei VšĮ „Marijos radijas“, žadantis įdomių susitikimų su laidų vedėjais bei kunigais.

Katalikiškas mėnraštis „Artuma“ į jubiliejinę Vilniaus mugę keliauja su žinia, jog šiemet švenčia žurnalo gyvavimo 30-metį >>. Beje,  vasario 23 d. 15 val. (3.2 salėje)  leidyklos išleistą naują knygą „Homoseksualumas: ko nebeleidžiama pasakyti? “ >>  pristatys autorius psichoterapeutas Gintautas Vaitoška.

Plačiau apie visus susitikimus >>

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune