Raseinių ir Jurbarko dekanatų jaunimas dalyvavo Sutvirtinamųjų susitikime „Užtvirtink“ (2019 04 27)
Paskelbta: 2019-04-29 15:15:30

Balandžio 27 dieną įvyko paskutinis šių metų sutvirtinamųjų susitikimas „Užtvirtink“. Jis buvo surengtas Šiluvoje, dalyvavo daugiau kaip 160 jaunuolių iš Raseinių bei Jurbarko dekanatų.

Jaunimas šeštadienio rytą rinkosi į dienos programą Šiluvos gimnazijoje. Dėl nuostabaus oro sutvirtinamieji galėjo klausytis Daliaus Mackelos mokymo ir laiką praleisti lauke.

Vėliau dalyviai pasiskirstė į atskiras vaikinų ir merginų grupeles ir tęsė dieną su pasikalbėjimais apie savivertę, meilę, moteriškumą ir vyriškumą bei draugystę.

Dienos kulminacija vyko Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Gimimo bazilikoje, kur sutvirtinamieji galėjo atlikti išpažintį, pasirašyti pasiryžimus ir apmąstyti tai, ką išgirdo per visą dieną. Susitikimas pasibaigė šv. Mišiomis, kurias aukojo ir homiliją pasakė vyskupas Algirdas Jurevičius.

Dėkojame visiems atvykusiems sutvirtinamiesiems ir jų katechetams, lektoriams, savanoriams, vyskupui ir patarnavusiems kunigams,  Raseinių bei Jurbarko dekanatų dekanams, Šiluvos gimnazijos direktoriui ir visam personalui.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune