Jaunimo centro kiemelyje – pokalbis apie pašaukimus (2020 05 27)
Paskelbta: 2020-05-29 12:45:43

Gegužės 27 d. Jaunimo centro kiemelyje vyko tradicinis renginys „Pagaliau trečiadienis“, kuriame su jaunimu susitiko kunigas Gintaras Blužas OFS ir sesuo Loreta Armalytė – pašaukimų sielovados bendradarbiai mūsų arkivyskupijoje.

Vasariškai šiltą pavakarę šį kiemelį aplankė jaunuoliai, kurie norėjo išgirsti šių dviejų žmonių liudijimus ir patarimus apie pašaukimą. Pokalbis buvo transliuojamas ir feisbuko paskyroje bei sulaukė daugiau kaip 1,5 tūkst. peržiūrų. 

Sesuo Loreta sakė: „Mūsų Jėzus, Viešpats, yra didžiulis pokštininkas.“ O tęsdama mintį priminė, kad svarbu suprasti, jog mūsų pašaukimas nėra susijęs tik su mumis.

Kunigas Gintaras pabrėžė, kad kai žmogus pradeda galvoti apie kitus, viskas jam pradėda ryškėti. Bet neužtenka tik galvoti, reikia imti ir žengti pirmuosius žingsnius ir nebijoti suklysti. Jei žengsime su Dievu, mes niekada nepaklysime, veikiau Jėzus mūsų kelią pasuks tinkama linkme.

Kitą trečiadienį, birželio 3 d., 18 val., Jaunimo centre šv. Mišios. Laukiame!

Pašaukimų sielovados anketa jaunimui >>

Simona Pusvaškytė
Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro savanorė

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune