Jaunimo centre tęsiasi stovyklos „Esi vertas daugiau’2021“ dalyvių bendrystė (2021 09 30)
Paskelbta: 2021-10-01 13:53:21

Nuotraukos – Ernesto Liutkaus

Rugsėjo 30 d. vakarą išsipildė vasariškas pažadas – stovyklos „Esi vertas daugiau’2021“ dūzgės – nuskambėjo postovyklinis vakarėlis.

Susitikome stiprinti stovykloje užsimezgusios dalyvių bei savanorių draugystės ir švęsti bendrystės skanaujant meksikietišką maistą, linguojant muzikoje ir šokiuose.

Susitikimą pradėję Šv. Mišiose išgirdome kunigo Stasio Kazėno SJ priminimą: „Kad ir kaip nutolčiau ar visai visai užkietinčiau savo širdį – privalau nepamiršti, kad kiekviename iš mūsų yra „integruota“ šventa vieta. Vieta, kurioje susitinku aš ir Viešpats. Ir žinote, kas svarbiausia? Tai, kad Viešpats ir man nuklydus yra pačiame manyje, šitoje šventoje vietelėje.“

Prisiminimai, įspūdžiai, draugai, šokiai ir svarbiausia – Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro naujienos. Šį kartą Jaunimo centras kviečia įveikti savanorių laboratoriją ir taip neišbarstyti veltui dovanų, kurias gavome stovykloje. „Savanorių LABas“ startuoja spalio 7 d.

Daugiau informacijos ir registracija www.kajc.lt

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune