Malda ir koncertas Motinos dienos proga Domeikavos ir Lapių parapijose
Paskelbta: 2019-05-08 20:03:18

Pirmąjį gegužės sekmadienį Domeikavos Lietuvos kankinių ir Lapių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčiose meldėmės už gyvas ir mirusias motinas. Mišias aukojo ir pamokslą pasakė klebonas kunigas Gintaras Pūras. Dvasininkas gausiai susirinkusiems tikintiesiems kalbėjo apie gyvybės ir gyvenimo dovanų vertę, gimdytojoms palinkėjo ištvermės ir išminties auklėjant vaikus, prašė savo pavyzdžiu jaunąją kartą mokyti dieviškųjų dorybių: tikėjimo, vilties ir meilės.Vėliau pamaldose dalyvavusios motinos priėmė asmeninį šventinį Bažnyčios palaiminimą. Lapėse miestelio pagrindinės mokyklos mokiniai mamoms įteikė vaikų pagamintas gėles.

 Po pamaldų Domeikvos ir Lapių bažnyčiose koncertavo Kauno styginių kvartetas. Solistai Ieva Goleckytė-Jarašė ir Martynas Beinaris atliko nuotaikingas Amerikos kompozitorių dainas.

Nuoširdžiai dėkojame gerbiamam klebonui kun. G. Pūrui už dėmesingumą parapijiečiams bei Motinos dienos proga dovanotą koncertą.

Lapių parapijos informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune