Naujas iššūkis 2023-iesiems – per metus perskaityti visą ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ (vyksta registracija)
Paskelbta: 2022-12-18 19:25:55

Jau trečius metus, baigiantis metams, Kauno arkivyskupijos kurijos Sielovados skyrius ir Misijų mokyklos komanda pasiūlo iššūkį naujiesiems metams – perskaityti visą Šventąjį Raštą per metus.

2021-aisiais daugiau kaip 2 tūkstančiai, o 2022-aisiais daugiau nei tūkstantis žmonių Lietuvoje atsiliepė į šį kvietimą.

Iššūkis tęsiasi – kviečiame naujus narius ir tuos, kurie galbūt sustojo pusiaukelėje, priimti artėjančių metų iššūkį – perskaityti visą Šventąjį Raštą per 2023-iuosius!

Visi užsiregistravusieji visus metus kasdien gaus el. laišką su nuorodomis į tos dienos Šventojo Rašto skaitinius, trumpu komentaru, suprantantys anglų kalbą turės galimybę dar labiau pasigilinti į skaitomą tekstą žiūrėdami pateiktus trumpus vaizdo įrašus YouTube kanale. Šis Biblijos skaitymo planas skaitytojui pateikia kasdienę Senojo Testamento, Naujojo Testamento, taip pat Psalmių ir Patarlių knygų dalį. Kursas parengtas pagal Colino Symeso komentarus, naudojama taip pat ir vyskupo Roberto Barono, kunigo Mikeʼo Schmitzo ir kt. medžiaga.

REGISTRACIJA užpildant anketą ČIA >> 

Kauno arkivyskupijos Sielovados skyrius ir Misijų mokyklos komanda

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune