Visi, kam svarbi jaunimo sielovada, kviečiami į forumą Vilniuje (pratęsta registracija iki 02 28 d.)
Paskelbta: 2022-02-10 10:54:43

Kovo 4–5 d. Vilniuje vyks Jaunimo sielovados forumas. Kviečiama išlikti jautriems Dievo balsui bei ištikimiems savo pašaukimui. Išlikti panašiems į šv. Kazimierą ir susitikti jo globojamame Jaunimo sielovados forume!

Šis vienuoliktas Jaunimo sielovados forumas skirtas visiems jaunimo sielovados bendradarbiams. Dalyvauti kviečiami su jaunimu dirbantys parapijų, bendruomenių ir organizacijų atstovai, įvairių disciplinų mokytojai, jaunimo lyderiai, jaunimo aktualijomis besidomintys asmenys.

Telšių vyskupas Algirdas Jurevičius, kuris yra ir LVK Jaunimo reikalų tarybos pirmininkas, dalijasi asmeniniu kvietimu:

Mielieji, Jaunimo sielovados forumas – tai puiki galimybė sutikti įdomių žmonių, pasidalinti patirtimi ir išgyventi iš bendrystės kylantį džiaugsmą. Nieko nėra prasmingiau, kaip dalintis tikėjimu ir būti kitų liudijimo sustiprintais. Dangiškos šventojo Kazimiero globos apkabinti su pasitikėjimu žengiame į ateitį, kuri prasideda dabartyje. Kviečiu atvykti į Vilnių ir dalyvauti Jaunimo sielovados forume.

Jaunimo sielovados forume siekiama aptarti darbo su jaunimu patirtį bei žvelgti į perspektyvas. Kartu su skirtingais lektoriais bus analizuojamos jaunimo sielovados tendencijos bei aktualijos, ieškomi nauji veikimo būdai. Forumas taip pat yra padėka Bažnyčios vardu dirbantiems su jaunimu, pastiprinimas tolesnei tarnystei.

Šių metų jaunimo sielovados forumo pagrindiniai pranešėjai: br. Pijus Eglinas OP ir br. Mišelis, Tiberiada. Programoje taip pat šv. Mišios minint Lietuvos globėjo Šv. Kazimiero iškilmę bei vakaro koncertas. Šeštadienio programoje maldos rytas ir net 18 skirtingų teminių konferencijų.

Detalesnę programą >>  bei registracijos formą galima rasti čia.
Verta rezervuoti laiką? Drąsiai sakom „taip“ ir tvirtai rekomenduojame!

Data: 2022 m. kovo mėn. 4–5 d.
Vieta: Vilnius
Pradžia: penktadienis 11 val.; pabaiga: šeštadienis 17 val.
Registracija iki vasario 28 d. (pratęsta!) 17 val.

Jeigu COVID-19 pandemijos valdymo priemonės neleis susitikti gyvai – Jaunimo sielovados forumas įvyks per nuotolį.

Pagal Lietuvos jaunimo pastoracijos centro informaciją

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune