Misijų centre – Eucharistija ir gyvo tikėjimo liudijimas (2022 06 02)
Paskelbta: 2022-06-03 11:22:14

Nuotraukos – Misijų savaitės organizatorių

Misijų savaitei ir misionieriams, per kuriuos vyksta įstabūs Dievo darbai Kauno arkikatedroje ir mieste, bei visiems šių misijų dalyviams buvo skirti arkivyskupo Kęstučio Kėvalo palaiminimai. Birželio 2 d. arkivyskupas vadovavo vakaro šv. Mišioms, o joms pasibaigus Švč. Sakramentas buvo išstatytas garbinimo ir šlovinimo maldai. Buvo suteiktas palaiminimas Švenčiausiuoju Sakramentu.

Šią dieną apsilankantieji Misijų programoje buvo kviečiami apmąstyti dvi viena nuo kitos neatsiejamas dovanas – Eucharistiją ir tikėjimą.

„Parapijų misijų metu galima pamatyti gyvą tikėjimo liudijimą, kurį atlieka pasitarnaujantys šiame laike. Tikėjimas mus pripildo, o juo dalydamiesi augame ir vis atrandame naujų ir dar neatpažintų aspektų savo gyvenimui. Šitas laikas – susitikti ir tai patirti“, – kviečia misionieriai, kurie atvyko dėl šio dalijimosi Gerąja Naujiena ir iš svetur (Slovakijos) ir skiria tarnauti Dievui ir žmonėms visą šią savaitę savo laiko.

Birželio 3-iąją vakare arkikatedroje labai laukiama šeimų, kurios šv. Mišiose galės atnaujinti Santuokos pažadus, bei jaunimo – jų laukia speciali programa po Mišių. Šis palaimingas laikas – kiekvienam! 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune