Samuelio kursas – erdvė susitikti ir ieškoti jauniems suaugusiesiems (2022 10 09)
Paskelbta: 2022-10-10 12:16:11

Spalio 9 dieną arkivyskupijos Jaunimo centre įvyko pirmasis Samuelio kurso susitikimas jauniems suaugusiesiems, ieškantiems Dievo ir savojo pašaukimo. Tai jaunų žmonių palydėjimas jų tikėjimo kelionėje.

Pirmajame susitikime dalyvavo 26 jauni žmonės iš Kauno, Vilniaus, Klaipėdos, Plungės, Marijampolės bei kitų Lietuvos miestų. Dalis jų jungėsi zoom.us platformoje. Pirmieji du susitikimai skirti galimybei labiau įsigilinti į savo lūkesčius ir sukurti bendrystę grupėje. Lapkričio 6 dieną vyks antrasis įvadinis susitikimas.

Samuelio grupė šiemet jau šeštoji. Ją organizuoja Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados atsakingieji kunigas Liutauras Vilėniškis ir sesuo Loreta Armalytė, VDU akademinės sielovados kapelionai kunigai Rastislavas Dluhy ir Peteris Hertelis, studentų sielovados koordinatorė Kristina Dapkutė. Komandoje penktus metus savanoriauja seserys Dovyda Jaugelytė ir Elija Masalskaitė.

SAMUELIO kursas 2022 / 2023 vyksta sekmadieniais (kas 3–4 savaitės) arkivyskupijos Jaunimo centre, (Vilniaus g. 7, Kaunas). Gyvenantiems ne Kaune yra galimybė kursą lankyti ir nuotoliniu būdu. 

Registracija tęsiasi. Dar galima užsiregistruoti iki lapkričio 4 d. el. p. pasaukimai.lt@gmail.com ir dalyvauti tolesniuose susitikimuose. Daugiau informacijos mob. +370 613 13 018 (ses. Loreta).

Plačiau apie kursą >> 

Kauno arkivyskupijos pašaukimų sielovados bendradarbių informacija

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune