„Mylėk ir daryk, ką nori!“ Trokštančius mylėti ir būti mylimais „Valentino diena KITAIP“ vėl kviečia į Kauno „Žalgirio“ areną!
Paskelbta: 2015-02-12 16:55:18

Kauno arkivyskupija jau aštuntą kartą kviečia kartu švęsti jaunimo ypač pamėgtą mylinčių žmonių dieną – Vasario 14-ąją – su lūkesčiu, kad ir šiemet, kaip ankstesniais metais, į šį pakvietimą atsilieps pilnutėlė „Žalgirio“ arena Kaune.

Čia vasario 14 d. 19 val. prasidės Valentino diena KITAIP šiais metais su šv. Augustino šūkiu: „Mylėk ir daryk, ką nori!“ >>. Šventėje laukiami kauniečiai, svečiai iš visos Lietuvos ir net iš užsienio, žinoma, ypač jaunimas, tačiau ir šeimos, ir tie, kas jaučiasi jauni širdimi – visi, kurie myli ir trokšta būti mylimi. Argi gali būti KITAIP?!

Tai kvietimas švęsti meilę – tą, kuri prasidėtų, bet greit nesibaigtų, tą, kuri trokštų pažinti, augti, skleistis, tą, kuri būtų kažkas daugiau ir tvariau, nei vien gražieji Valentino dienos laiškeliai ir dovanėlės, tą meilę, kuria jau esame Dievo pamilti, jos švelniai vedami ir dėl to negalime šios Meilės žinios pasilaikyti tik sau.

Apie tai renginyje – profesionalia muzika, šokiu ir širdies liudijimais – dalysis Lietuvoje jau gerai pažįstami „Saulės broliai“, kunigas pranciškonas Paulius Vaineikis bei svečiai iš Italijos bei Vokietijos.

Sesuo vienuolė Anna Nobili – profesionali šokėja iš Italijos, savo istorija ir šokiu paliudys, kaip ją, šokančią ir ieškančią meilės nuotykių naktiniuose klubuose, Dievas galėjo visur susirasti ir atvesti ... iki vienuolinio gyvenimo (dabar ji – Šventosios Nazareto šeimos seserų darbininkių bendruomenėje).

Pagrindinis šio vakaro muzikantas – Paddy Kelly (Michael Patric Kelly) (išsamiau apie jį >>) – bemaž šešiais stiliais muzikuojantis atlikėjas, pardavęs daugiau nei 20 milijonų albumų, pelnęs 48 auksinius ir platininius diskus, pradėjęs nuo gatvės muzikantų, tapusių pasaulinio garso grupe „Kelly Family“, o šiandien koncertuojantis milžiniškuose stadionuose ir ten išdrįstantis liudyti, jog Dievas – ne iliuzija, bet šviesa, nušvietusi jo paties gyvenimą nevilties naktyje (beje, jis buvo įstojęs į Šv. Jono kongregacijos vienuolyną, o po kurio laiko vis tik pasirinko šeimos gyvenimo kelią.) „Gerai prisimenu Lietuvą, todėl labai džiaugiuosi, kad vėl galiu ten vykti“, – sako Paddy Kelly  .

Ir mylėti, ir švęsti galima KITAIP! SUSITIKIME! Renginys nekomercinis, atviras visiems.

Beje, tądien prieš šį renginį jaunimas kviečiamas į Studentų miestelyje (Studentų g. 48) nuo 10 iki 17.30 val. rengiamą Susitikimų dieną „Draug(e)auk“ >>.

Po Valentino dienos KITAIP kviečiame atvykti į Prisikėlimo bažnyčią, kur tuo metu vyks nenutrūkstama 40 valandų Švč. Sakramento adoraciją, skirta maldai už Lietuvą >>, o iki 24 val. norintys galės nemokamai pasikelti ant šventovės stogo su renginio bilietais.

Bilietų dar galima įsigyti www.bilietupasaulis.lt bei Kauno arkivyskupijos Jaunimo centras (Vilniaus g. 7), tel. 8 (37) 32 25 78, mob. +370 687 982 65.
 

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune