Kunigų skyrimai (2015 m. balandžio mėn.)
Paskelbta: 2015-05-04 08:07:04

Kun. Bronislovas GIMŽAUSKAS atleistas iš Kauno Gerojo Ganytojo parapijos altaristo pareigų ir išleistas į Marijampolės globos namus.

Mons. Kęstutis Grabauskas atleistas iš Jurbarko ir Vertimų parapijų klebono bei Jurbarko dekano pareigų ir paskirtas Kauno Gerojo Ganytojo parapijos klebonu.

Kun. Jonas STANKEVIČIUS atleistas iš Kauno Gerojo Ganytojo parapijos klebono pareigų ir išleistas gydytis.

Kun. Darius AUGLYS atleistas iš Vidiškių ir Taujėnų parapijų klebono pareigų ir paskirtas Jurbarko ir Vertimų parapijos klebonu bei Jurbarko dekanato dekanu.

Kun. Laurynas GRIKIETIS atleistas iš Jurbarko parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Vidiškių ir Taujėnų parapijų klebonu.

Kun. Audrius Martusevičius atleistas iš Kauno Gerojo Ganytojo parapijos vikaro bei Kauno klinikų kapeliono pareigų ir paskirtas Kėdainių Šv. Juozapo parapijos vikaru.

Kun. Mindaugas PUKŠTYS atleistas iš Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Kauno Šventosios Dvasios parapijos vikaru.

Kun. Žilvinas ZINKEVIČIUS atleistas iš Jonavos Šv. apaštalo Jokūbo parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos vikaru bei Kauno klinikų kapelionu.

Kun. Artūras KAZLAUSKAS atleistas iš Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios kunigo pagalbininko pareigų ir paskirtas Kauno arkikatedros ceremonijarijumi su vikaro teisėmis ir pareigomis.

Kun. Valdas ŠIDLAUSKAS atleistas iš Jonavos Šv. apaštalo Jono parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Jonavos Šv. apaštalo Jokūbo parapijos vikaru.

Kun. Nerijus PIPIRAS atleistas iš Kauno Kristaus Prisikėlimo parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Kauno Gerojo Ganytojo parapijos vikaru.

Kun. Julius GRIGONIS atleistas iš Kauno Šventosios Dvasios parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Kauno Kristaus Prisikėlimo parapijos vikaru.

Kun. Vytenis VAŠKELIS atleistas iš Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos altaristo pareigų ir paskirtas Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios kunigu pagalbininku.

Kun. Audrius GIEDRAITIS atleistas iš Kauno Šančių parapijos rezidento pareigų ir išleistas gydytis.

Kun. Robertas GRIGAS atleistas iš Kauno Švč. Sakramento bažnyčios rektoriaus pareigų ir paskirtas Kauno arkikatedros vikaru.

Kun. Evaldas VITULSKIS paskirtas Kauno Švč. Sakramento bažnyčios rektoriumi paliekant kitas pareigas.

Kun. Audrius MIKITIUKAS paskirtas Panoterių parapijos klebonu paliekant kitas pareigas.

Kun. Giedrius MASKOLAITIS atleistas iš Panoterių parapijos klebono pareigų paliekant kitas pareigas.

Kun. Nerijus VYŠNIAUSKAS atleistas iš Kauno arkikatedros parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Kauno Gerojo Ganytojo parapijos vikaru.
 

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune