Seminaras arkivyskupijos „Caritas“ bendradarbiams (2015 09 24)
Paskelbta: 2015-09-25 13:54:52

Rugsėjo 24 d. arkivyskupijos „Caritas“ organizavo seminarą „Kunigų ir pasauliečių bendradarbiavimas siekiant bendro tikslo – asmens susitikimo su Kristumi“. Tai buvo baigiamasis seminaras iš ciklo pagal popiežiaus Pranciškaus apaštališkąjį paraginimą „Evangelii gaudium“, vedė kurijos sielvados programų koordinatorė Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė.

Seminare dalyvavo arkivyskupijos dekanato vadovės ir karitiečių atstovai, keli Lietuvos „Carito“ darbuotojai. Tai buvo puiki proga pažvelgti į aplinką, kurioje esame, kokie mūsų santykiai su parapijų vadovais, kaip išgyventi karitietišką pašaukimą, kaip pasistengti tai daryti geriau. Dirbdami grupelėse įvardijome savo stipriąsias ir silpnąsias puses, atradome savo veiklos galimybes ir tykojančias grėsmes. Susitikimą užbaigėme pabendravimu agapėje.

Viktorija Maknauskaitė SJE,
Kauno arkivyskupijos „Caritas“ reikalų vedėja
Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune