Naujausia informacija apie Tarptautinę lyderystės konferenciją MISIONIERIAUS APSISPRENDIMAS Kaune (gegužės 4–8 d.). Programa ir kvietimas paskubėti registruotis! (2016 04 29)
Paskelbta: 2016-04-29 12:15:05

Jau daugeliui žinoma ir skelbiama, jog Kaune gegužės 4–8 d. vyks Tarptautinė lyderystės konferencija MISIONIERIAUS APSISPRENDIMAS. Šią konferenciją organizuoja RELaY komanda (RELaY skatina susitaikymą tarp krikščionių, Europos reevangelizaciją, pasauliečių lyderių ruošimą ir jaunimo subūrimą darbui skleidžiant Gerąją naujieną), Tarptautinio charizminio atsinaujinimo judėjimas (ICCRS), „Naujosios Sandoros“ bendruomenė ir Kauno arkivyskupijos kurija (žr. išsamiau). 

Šios konferencijos PROGRAMA skelbiama čia >>. 

Visi norintys kviečiami paskubėti ir užsiregistruoti tinklalapyje http://relay-network.org/index.php/conference-2016-kaunas/relay-2016-booking-form.html

Yra galimybė dalyvauti ne visą konferencijos laiką.

Norintys dalyvauti ne visą laiką kviečiami registruotis el. paštu conference2016@relay-network.org konkrečiai nurodant kurią dieną (dienas) planuojate dalyvauti ir kiek laiko (visą dieną ar pusę). Dalyvaujantiems visą dieną yra galimybė kartu pietauti ir vakarieniauti už papildomą 7 eurų mokestį.

Turinčius spec. mitybos poreikių (pvz. vegetarai) taip pat prašome informuoti el. paštu conference2016@relay-network.org

Dalyvavimas visoje konferencijoje – 90 Eur su maitinimu
Dalyvavimas visoje konferencijoje be maitinimo – 60 Eur
Viena diena be maitinimo + kava – 20 Eur. Su maitinimu + 7 Eur papildomai
Pusė dienos be maitinimo + kava – 10 Eur

 Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

<

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune