Šv. Jono Krikštytojo pastoracijos centro koplyčioje – institucijų darbuotojų Mišios (2016 11 04)
Paskelbta: 2016-11-04 16:47:21

Lapkričio 4 d. vidudienį arkivyskupijos institucijų darbuotojai  buvo pakviesti drauge švęsti pirmojo penktadienio Eucharistijos Šv. Jono Krikštytojo pastoracijos centro koplyčioje. Tikimasi, jog ši bendra malda taps tradicija – darbų pertraukėlę pirmaisiais mėnesių penktadieniais skirti bendrystei prie Viešpaties stalo.

Darbuotojus sveikino ir Eucharistijai vadovavo Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas, beje, ta pačia proga pašventinęs ir koplyčiai skirtą monstranciją.

Trumpą homiliją pasakęs arkivyskupas atkreipė dėmesį, jog mes, krikščionys, jau turime „dvigubą pilietybę“ – esame žemės gyventojai ir dangaus piliečiai, o mūsų darbai yra reikšmingi tiek, kiek jie yra vertingi amžinybės perspektyvoje. 

Bendruomeninėje maldoje susirinkusieji užtarė visą Bažnyčią ir ypač savo arkivyskupiją, jos vyskupus, kunigus ir visą bendruomenę, taip pat melstasi už taiką pasaulyje ir taikų sugyvenimą tarp žmonių. Vėlinių aštuondienio metą maldoje prisiminti ir jau iškeliavusieji pas Viešpatį arkivyskupijos bendruomenės nariai, institucijų darbuotojų artimieji.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

 

<

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune