Kauno I dekanato Carito adventinė popietė (2016 12 16)
Paskelbta: 2016-12-19 12:37:36

Gruodžio 16 d. vyko Kauno I dekanato Carito adventinė popietė, kurioje dalyvavo dekanas mons. Vytautas Grigaravičius, dekanato Carito vedėja Ona Virbašiūtė, Kauno arkivyskupijos Carito direktorius Arūnas Kučikas bei parapijų Carito vadovės. Laužydami kalėdaičius, dėkojome Dievui už gautas malones, linkėjome vieni kitiems palaimintų, prasmingų metų.

Šią popietę dekanas pradėjo Šventojo Rašto skaitiniu. Dėkodamas visiems už nuolatinę tarnystę savo parapijos bendruomenėje, ragino nepamiršti ir asmeninio geros valios žmonių pakvietimo, atsiliepti ir liudyti krikščionišku gyvenimu, tarnauti savo parapijos aplinkoje.

Pasidalijome savo rūpesčiais, patirtimi, pasidžiaugėme, ką esame nuveikę savo parapijose. Šiandien Bažnyčios esame kviečiami nešti Evangeliją vargingiausiems žmonėms, matyti juos, surasti, užjausti, padėti pažinti Jėzų Kristų, su Juo gyventi. 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune