Prel. Vytauto Stepono Vaičiūno OFS knygos „Amžinybės pėdsakai“ pristatymas Kaune (2017 03 30)
Paskelbta: 2017-04-21 10:52:13

Nuotrauka Kauno kunigų seminarijos

Kovo 30 d. Kaune, Maironio lietuvių literatūros muziejuje, vyko naujosios prel. Vytauto Stepono Vaičiūno OFS knygos „Amžinybės pėdsakai“ pristatymas. Vakare dalyvavo ir prelatą su nauja knyga pasveikino muziejaus direktorė Aldona Ruseckaitė, arkivyskupas emeritas Sigitas Tamkevičius, Pasaulio lietuvių kultūros, mokslo ir švietimo centro direktorius Valdas Kubilius, poetas Robertas Keturakis, autoriaus kūrybą skaičiusi aktorė Olita Dautartaitė, Kauno kunigų seminarijos klierikai, miesto visuomenė.

Tai jau septintoji prelato knyga ir penktasis poetinės kūrybos rinkinys. „Amžinybės pėdsakus“ (2017) išleido Pasaulio lietuvių kultūros, mokslo ir švietimo centras, redaktorius poetas Robertas Keturakis. Išskirtinis šios poetinės kūrybos bruožas, kaip minėta knygos anotacijoje ir pristatyme, – pasitikėjimas Dievo meile ir gailestingumu, taip pat kalba, suprantama ir prieinama visiems skaitytojams.

 

 

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune