Šlovinimo malda už Kauną ir jo gyventojus (2018 06 28)
Paskelbta: 2018-06-29 08:14:41

Nuotraukos – Vaidos Spangelevičiūtės-Kneižienės bei Informacijos tarnybos

Birželio 28 d. vakara iš Kauno Šv. Jurgio Kankinio (pranciškonų) bažnyčios toli po Santakos parką, kur po darbų ilsėjosi kauniečiai, liejosi šlovinimo giesmės, o atviras šventovės durys ne vieną traukė užeiti, valandėlę pabūti visai arti Viešpaties.

Prie altoriaus čia buvo išstatytas Švenčiausiasis Sakramentas, jo artumoje  žmonės turėjo galimybę padėkoti už savo dieną, vakaro ramybę, taiką mieste, mūsų Tėvynėje, melstis už save ir kitus. Ir, žinoma, giedoti, šlovinti Dievą – šį kartą drauge su pranciškoniškuoju jaunimu. Vakaro dalyviams, klausydamas išpažinčių, pasitarnavo Kauno Šv. Jurgio konvento gvardijonas kun. Paulius Saulius Bytautas OFM.

Šie šlovinimo vakarai paskutiniais mėnesio ketvirtadieniais vyks iki rugsėjo mėn.>>, juose galėsime malda laiminti savo miestą ir rengtis sutikti jame popiežių Pranciškų, kuris aukos šv. Mišias lankydamasis visai greta senovinės Pranciškonų bažnyčios, Santakos parke.

Vakarus organizuoja arkivyskupijos kurija, seminarija ir broliai pranciškonai.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune