Kauno jaunimas – jaunimo festivalyje „Welcome to Paradise“ (2018 08 03–14)
Paskelbta: 2018-08-16 17:31:12

Rugpjūčio 3–14 d. 48 piligrimų grupė keliavo į katalikišką jaunimo festivalį „Welcome to Paradise“ Prancūzijos kalnuose. Kiekviena diena buvo kupina vis naujų įspūdžių, pradedant nuo įstabių gamtos vaizdų aplinkui, baigiant Dvasios pilnais šlovinimo ir maldos vakarais.

Festivalis, skirtas jaunimui nuo 18 iki 30 metų, suteikė galimybę rinktis iš daugiau nei 50 veiklų per dieną: vandens pramogos, įkvepiančios paskaitos, teatras, sportinės užduotys, koncertai, šlovinimas, darbo grupės, kūrybinės dirbtuvės, teologija, filosofija, tylos laikas, vakarėliai, baidarės, parasparniai ir kita.

Kiekvienas grupės narys turėjo galimybę pats susikurti kiekvieną savo dieną, kaip nori ją praleisti, o svarbiausia buvo dalyvauti bendrose maldose, kasdieniame Eucharistijos šventime ir vakaro programoje. Tai buvo įsimintinas laikas visiems piligrimams, kurie galėjo atrasti festivalį pagal savo poreikius, susitikti su Dievu įvairiose maldos formose ir džiūgauti bendryste su dar 1000 žmonių iš visos Europos.

Dėkojame Dievui už laisvę keliauti ir išgyventi tokias džiaugsmingas patirtis.
Dėkojame festivalio organizatoriams – Chemin Neuf bendruomenei su gausiu savanorių būriu.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune