Malda už Kauną Šlovinimo vakare (2018 08 30)
Paskelbta: 2018-08-31 10:21:19

Rugpjūčio 30 d. vakarą pilname kauniečių, miesto svečių Kauno senamiestyje duris plačiai atvėrusi buvo ir Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčia. Čia vyko Šlovinimo vakaras, kurį organizavo arkivyskupijos kurija drauge su seminarija. Tą vakarą čia atėjusieji po dienos darbų drauge su Jono Pauliaus II piligrimų centro jaunaisiais šlovintojais galėjo šlovinti Viešpatį giesme, melstis už save, savo miestą ir visą Lietuvą, laukiančią atvykstančio popiežiaus Pranciškaus, už patį Šventąjį Tėvą, kad Dievas laimintų, teiktų jėgų jo tarnystei Bažnyčioje ir, žinoma, jo kelionei Baltijos šalyse. Juk visai netrukus su juo galėsime pasisveikinti Kauno senamiestyje!

Švč. Sakramentą garbinimui išstatė seminarijos rektorius kun. Ramūnas Norkus. Jis taip pat patarnavo klausykloje norintiems susitaikyti su Dievu.

Vakare dalyvavo nemažai jaunų žmonių – užbaigę vasaros atostogas jie meldžiasi už save ir savo bendraamžius, kurių laukia mokykliniai ar studijų metai.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune