Jaunimo centre – teminis vakaras „Misija: pasaulis“ (2018 10 09)
Paskelbta: 2018-10-10 18:09:58

Spalio 9 d. Kauno arkivyskupijos Jaunimo centre vyko pasidalijimų ir liudijimų vakaras „Misija: pasaulis“. Šis teminis vakaras buvo skirtas visiems, kurie šią vasarą vyko į įvairias misijas tolimuose kraštuose. Apie savo misijas pasakojo Kauno jėzuitų gimnazijos ir MAGIS misionieriai, kurie buvo Indijoje ir Kenijoje, bei Savanorystės misijų korpuso misionieriai, kurie dalijosi įspūdžiais iš Tanzanijos.

Vakaro metu veikė interaktyvi klausimų programa Slido.com, todėl žiūrovai galėjo užduoti  rūpimų klausimų misionieriams. 

Visi liudytojai neslėpė susižavėjimo ir džiaugsmo, kad galėjo patirti tokį nuotykį savo gyvenime, buvo gausu pasakojimų apie kultūrinius skirtumus, tų šalių įdomias tradicijas, jų žmonių svetingumą ir įvairius patirtus kasdienius nuotykius bei nustebimus.

Dėkojame vakarą kuravusiam Andriui Kotkiui bei visiems misionieriams: t. Eugenijui Markovui SJ, Julijai, Angelinai, Adelinai, Austėjai, Jokūbui, Mortai, Žygimantui, Gediminui, Eglei, Augustei, Ievai, Lukui, Mariui, Jonei, Simonai, Danui ir Kamilei. Tikimės, kad troškimas toliau skleisti Kristaus žinią ir daryti gerus darbus artimui nenusilps, ir padėsite dar daugiau žmonių atrasti misijų džiaugsmą.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune