Padėkos šventėje – „ačiū“ jaunimo sielovados savanoriams ir bendradarbiams (2019 01 10)
Paskelbta: 2019-01-16 16:25:20

Snieguotą sausio 10 dienos vakarą susitikome jaukiame iš šiltame arkivyskupijos Jaunimo centro padėkos vakare, skirtame jaunimo sielovados savanoriams ir bendradarbiams. Metų sandūroje stabtelėjome drauge pabūti, pažiūrėti vieni kitiems į akis, pasikalbėti, kaip gyvename, ar tiesiog grojant smuikams nusišypsoti prie puodelio arbatos.

Vakare Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas sakė padėkos kalbą, džiaugėsi nuveiktais darbais ir gausybe žmonių, kurie darbuojasi Bažnyčios labui. Arkivyskupijos Jaunimo centro vadovė Agnė Grigaitytė dėkojo savanoriams bei darbuotojams už jų atsidavimą ir meilę Bažnyčiai.

O improvizacijos teatras „Kitas kampas“ džiugino svečius improvizuotais spektakliais, kuriuose nėra nei pjesės, nei režisieriaus, nei atmintinai išmokto teksto, o viskas sugalvojama čia ir dabar! Režisieriai ir scenarijaus autoriai buvome kiekvienas iš mūsų. Spontaniški pasirodymai sukėlė daug nuoširdaus juoko.

Labai gera, kad bent kartą per metus galime susitikti ir padėkoti vieni kitiems už tai, kad esame, pasidžiaugti nuveiktais darbais ir tiesiog pabūti vieni su kitais.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune