Valentino dienos KITAIP svečiai – būgnų virtuozai iš Anglijos Lietuvoje: „Yra kažkas, kas jungia širdis ir būgnus.“
Paskelbta: 2019-02-13 10:51:24

Vasario 14-ąją Kauno arkivyskupija kviečia kartu švęsti Šv. Valentino dieną KITAIP! Jau 11 kartą šį vakarą galėsime drauge švęsti MEILĘ didžiausioje Baltijos šalyse renginių erdvėje.

„Tai Dievo dovanota meilės šventė“, – sakė „Marijos radijo“ aktualijų laidoje vasario 13 d. šį renginį pristačiusi organizatorė Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė. Minėtoje laidoje viešėjo šio renginio svečiai iš Anglijos – perkusijų ir būgnų virtuozai Terlas Bryantas ir Martinas Neilas.

„Kai muzikos mokytoja pravėrė spintą su muzikiniais instrumentais, būgnai pamatė mane, o aš pamačiau būgnus. Mes turėjome susitikti!“ – linksmai sakė nuo 16 metų muzikuojantis, šešių vaikų šeimos tėvas Terlas Bryantas, kurio kelias kaip būgnininko įstabiai susipynė su tikėjimo keliu. Jis liudija nuo 20 metų sutikęs Jėzų ir teigia, jog yra kažkas, kas jungia būgnus ir širdis.

„Per būgnus galėjome užmegzti ryšį su daugybę žmonių pasaulyje“, – sakė laidoje Martinas Neilas, pasidalijęs, kaip nuostabiai jie prakalbino žmones pabėgėlių stovykloje, kur vilties buvo mažai.

Apie tai ir netgi būgnų muzikos galite pasiklausyti laidos įraše >> .

Laidą vedė Mantas Kuraitis. Iš anglų kalbos vertė ses. Agnietė Ivaškevičiūtė OSB.

Šiais metais Valentino dieną KITAIP ir švęsti pradedame... kitaip: jau šiandien, vasario 13 d. vakarą, 18.30 val. arkivyskupijos salėje (Papilio g. 5, Kaunas) vyks Šlovinimo ir maldos vakaras su perkusijų ir būgnų virtuozais. Maloniai kviečiame. Renginys atviras ir nemokamas >> 

O vasario 14-ąją laukiame visų „Žalgirio“ arenoje. Bilietus į VALENTINO DIENĄ KITAIP galima įsigyti bilietai.lt. Renginio pradžia 19 val.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune