Arkivyskupijos bendruomenės nariams įteikti miesto apdovanojimai (2020 02 13)
Paskelbta: 2020-02-13 18:43:42

Vasario 13 dieną Kauno rotušėje buvo įteikti kasmetiniai apdovanojimai už gerumo darbus, savanorystes ir kitus neatlygintus nuopelnus miesto labui visuomeninėje, socialinėje ir kitose veiklose 2019 metais.

3-iojo laipsnio Santakos garbės ženklu už ypatingus nuopelnus Lietuvai ir Kauno vardo garsinimą apdovanotas Kauno kunigų seminarijos rektorius kunigas Ramūnas Norkus.

Tarp dvylikos kauniečių, apdovanotų „Gerumo kristalu“, yra kun. Kęstutis Rugevičius, kuriam šis apdovanojimas skirtas už dėmesį socialinėje atskirtyje esantiems žmonėms.

„Gerumo kristalu“ apdovanota Lina Jakelė, gerai žinoma savo dvasine pagalba slaugomiems ligoniams.

Ses. Faustai Palaimaitei „Gerumo kristalo“ apdovanojimas įteiktas už pagalbą integruojant į visuomenę socialiai pažeidžiamą jaunimą.

Moksleiviui Žilvinui Miežiui „Gerumo kristalas“ skirtas už talkininkavimą Kauno I dekanato „Sriubos“ valgykloje ir pagalbą Žaliakalnio senoliams.

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune