Programoje „Užtvirtink“ – Kėdainių dekanato sutvirtinamųjų susitikimas (2021 04 29)
Paskelbta: 2021-05-04 09:42:00

Nuotraukos – arkivyskupijos Jaunimo centro

Kartu su pavasariu į Kauno arkivyskupiją grįžta „Užtvirtink“! Tai sutvirtinamųjų susitikimai kiekviename dekanate. Kol kas dėl pandemijos sąlygų jie vyksta per nuotolį.

Pasirengimą priimti Sutvirtinimo sakramentą užtvirtiname pokalbiais apie krikščioniškąją brandą ir sąmoningumą. Drąsiai užduodame klausimų kunigams bei įdėmiai priimame jaunų žmonių liudijimus. Prieš priimant Sutvirtinimo sakramentą tinkamas laikas patikrinti galimybę gyventi pagal Katalikų Bažnyčios mokymą.

Pirmasis šių metų „Užtvirtink“ įvyko kartu su Kėdainių dekanato jaunimu. Nuotolio renginys zoom platformoje sukvietė daugiau nei 60 jaunuolių iš Kėdainių Šv. Juozapo bei Šv. Jurgio parapijų. Renginio dalyvė dalijasi: „Kalbant sąžiningai – pradžioje buvau nusiteikusi kiek skeptiškai. Nežinojau, ko laukti iš šio susitikimo. Netikėta ir man pačiai – UŽTVIRTINTI iš tiesų pavyko! Buvo laisva, pozityvu ir įdomu. Komplimentai grupelės moderatoriams, vedėjui ir unikaliam nuoširdžiam kunigui Martynui Povylaičiui SC. Ačiū už galimybę klausti drąsiai. Dar daugiau ačiū bičiulei už pasidalinimą nenuslepiant patirto artimųjų pasipriešinimo jos tikėjimo kelionėje.“

„Užtvirtink“ kelionė tęsiasi. Gegužės 8 d. susitikimas bus rengiamas Jonavos dekanato, gegužės 15 d. – Kauno I dekanato, gegužės 16 d. – Kauno II dekanato, birželio 5 d. – Raseinių dekanato ir birželio 12 d. – Jurbarko dekanato sutvirtinamiesiems.

Rengiesi priimti Sutvirtinimo sakramentą – priimk kvietimą susitikti su bendraamžiais ir bendraminčiais!

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune