Įgūdžius lavino Jaunimo centro suburti savanoriai (2021 06 18–20)
Paskelbta: 2021-06-22 10:39:35

Nuotraukos – Ramvydo Romankevičiaus

Birželio 18–20 d. Kauno Švč. M. Marijos Rožančiaus Karalienės (Palemono) parapijos namuose aidėjo nuotykio ir žinių išsiilgusių žmonių juokas. Kataliko pašaukimas – mokytis. Neprieštaravome ir tris dienas sąžiningai telkėme dėmesį į naujus savanorystės įgūdžius.

Septintus metus ir jau aštuntą kartą liepos 19–25 d. vyksiančios katalikiškos stovyklos „Esi vertas daugiau“ savanoriai – jaunuoliai, pasirinkę savo laiką ir jėgas atiduoti palydint paauglius.

Konfliktai, paauglystė, lydėtojas, šeima, fantastika ir krikščionybė – mokymų metu lukštentos temos. O Vilhelminos Riaubaitės-Mikelionienės, Gabrieliaus E. Klimenkos, Ritos Škriadaitės-Vrubliauskės ir Sauliaus Matulevičiaus laikas bei žinios mums – tikro Dangaus pojūtis čia, žemėje.

Kauno arkivyskupijos Jaunimo centro informacija

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune