Išsiskyrusiųjų sielovados grupės pirmasis susitikimas arkivyskupijos Šeimos centre (2011 10 20)
Paskelbta: 2011-10-21 11:37:47

Spalio 20 d. Kauno arkivyskupijos Šeimos centre įvyko pirmasis  išsiskyrusiųjų sielovados grupės susitikimas. Susirinko 13 žmonių – vyrai ir moterys, nors užsiregistravusiųjų buvo gerokai daugiau. Pirmajame susitikime susirinkusieji pasidalijo savo skyrybų patirtimi. Vieni dar tik išgyvena skyrybų procesą, kiti ieško teisingo sprendimo. Yra ir tokių, kurių skyrybos įvyko prieš daugelį metų, bet liko neatsakytų klausimų ir slegiančių jausmų.

Ne pirmus metus arkivyskupijos Šeimos centro rengiamuose užsiėmimuose kartu su psichologe Zita Vasiliauskaitė ir tėvu Severinu A. Holocher OFM skyrybų skausmą išgyvenantys žmonės turės galimybę pasidalyti juo, mėginti spręsti sunkumus, išgirsti kitus grupės narius ir įgyti jėgų kurti visavertį gyvenimą pasitikint Dievu.

Grupė renkasi Šeimos centre (Vilniaus g. 29) kas antrą ketvirtadienį 18 val. Kitas susitikimas – lapkričio 3 d. Kviečiame prisijungti naujus, pagalbos šioje nelengvoje savo gyvenimo situacijose ieškančius žmones.

Tel. pasiteirauti 8 612 510 18

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune