Kovo 10–12 d. PABĖGIMAS į Šiluvą „Angelai, kurie saugo“. Kviečia Šiluvos piligrimų centras su broliais dominikonais (registracija iki vasario 28 d.)
Paskelbta: 2023-01-12 13:57:38

Kovas – laikotarpis, kurio metu išgyvename laukimą, sumišusį su padėka. Tai atgimimą pranašaujantis laikas, kuomet vis arčiau šventų Velykų slėpinys, o šį kartą pabėgimai vyks kovo 11-ąją – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Todėl kovo 10-12 d. kviečiame į Šiluvą drauge prisiminti angelus, kurie saugo, ir pažvelgti į trijų arkangelų – Mykolo, Rapolo ir Gabrieliaus nešamas žinias.

Savaitgalio dalyviai apgyvendinami Jono Pauliaus II namuose.

Kaina apsistojant dviviečiame kambaryje – 120 Eur žmogui.

Kaina apsistojant vienviečiame kambaryje – 145 Eur žmogui.

Į kainą įskaičiuota: apgyvendinimas, maitinimas tris kartus per dieną, šventinė vakarienė, sūrių degustacija, paskaitos ir susitikimai. Į kainą neįskaičiuotas atvykimas iki vietos.

Būtina registracija el. paštu info@siluva.lt iki vasario 28 d. Vietų skaičius ribotas. 

Visą programą galima rasti www.siluva.lt 

Į klausimus atsakome el. paštu info@siluva.lt arba telefonu 8 663 628 40 (Silvija)

Pageidaujant asmeninio pokalbio su vienuole, dvasininku ar išpažinties, prašome informuoti el. paštu info@siluva.lt ir suderinsime Jūsų asmeninį laiką.

 

Šiluvos  piligrimų centro informacija

Ganytojo žodis

Kūrėjas mus kalbina į savo bendrystę, skatina domėtis kitu žmogumi ir bendruoju gėriu. Esame kviečiami atsiliepti į Dievo kalbinimą, į tą švelnų ir kartu tvirtą balsą. Mums reikalingas konkretus ir aiškus apsisprendimas priimti Dievą į savo širdį ir leistis Jo vedamiems.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune