Kristaus Prisikėlimo džiaugsmu pasidalyta su benamystę bei kitokį vargą patiriančiais (2023 04 12)
Paskelbta: 2023-04-14 16:03:40

Velykinę savaitę, balandžio 12 d., tęsiant maldos trečiadienių tradiciją Kauno arkikatedroje, arkivyskupo kvietimu meldėmės už Carito ir karitatyvinės misijos bendradarbius, savanorius, geradarius.

Šv. Mišioms vadovavo paskirtasis vyskupas Saulius Bužauskas. Į bendrą maldą jungėsi Lietuvos ir Kauno arkivyskupijos Carito darbuotojai, savanoriai.

Į šias Mišias pasidalyti velykiniu džiaugsmu buvo pakviesti arkivyskupijos Carito benamystę patiriančiųjų dienos centro lankytojai. Visiems žmonėms, kurie neturi savo namų, melsta Dievo malonės – viltingo pokyčio jų gyvenime.

Visuotinėje maldoje, be kita, Carito bendradarbiai meldėsi ir už karitatyvinį, ir už socialinį tarnavimą visuomenei, už žmones, kurie darbuojasi šiose srityse. Taip pat ir už visus vargstančius bei kenčiančius, išgyvenančius netektį, vienišumą, depresiją, atskirtį, ligas – kad jie būtų Dievo ir žmonių sustiprinti bei paguosti.

Kauno arkivyskupijos Carito informacija

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune