Kauno parapijų ir rektoratų jaunimo grupių vadovų susitikimas rengiantis 2013 m. (2013 03 05)
Paskelbta: 2013-03-08 12:02:50

Kovo 5 d. vakare arkivyskupijos kurijoje šv. Mišiomis prasidėjo miesto parapijų bei rektoratų jaunimo grupių vadovų susitikimas su ganytojais bei organizacine vis artėjančių Lietuvos jaunimo dienų komanda.

Kurijos koplyčioje jaunimas drauge šventė Eucharistiją, kuriai vadovavo arkivyskupas Sigitas Tamkevičius SJ, koncelebravo arkivyskupijos augziliaras vyskupas Kęstutis Kėvalas, KAJC kapelionas kun. Kęstutis Genys.

Vėliau 2013 m. LJD koordinatorė Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė supažindino jaunimo vadovus su LJD eiga Kaune paskutinį birželio savaitgalį. Išsamesnius programos aspektus (tarp jų ir katechezes) aptarė Kauno I dekanato Jaunimo centro vadovas Emilis Vasiliauskas. Jono Pauliaus II piligrimų centro vadovas Mantas Kuraitis kalbėjo apie savanorystę, savanorių pasirengimą. Arkivyskupijos Jaunimo centro referentė Raimonda Janušauskaitė supažindino su dalyvių registracija bei apgyvendinimu. Buvo aptarti ir kiti organizaciniai klausimai, žinoma, sykiu paraginant aktyvesnę jaunimo registraciją ir atsiliepimą dalyvauti šiame didžiausiame katalikiškojo jaunimo susitikime Lietuvoje.

 

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune