Tęsiasi seminarai ugdytojams: atsparumas ir bendrystė (2023 02 15)
Paskelbta: 2023-02-20 17:34:52

Nuotraukos – Agnės Aleinikovaitės

Vasario 15 d. įvyko trečioji seminaro „Atspari asmenybė – ugdymas ir prevencija“ dalis. Seminarą vedė Kauno arkivyskupijos kurijos Sielovados skyriaus vadovė, licencijuota Xpand lektorė Vaida Spangelevičiūtė-Kneižienė.

Vasario 16-osios išvakarėse susirinkę ugdytojai gilinosi, kas yra socialiniai atsparumo šaltiniai bei kaip juos auginti ir saugoti.

Dažnai besikartojanti mintis „išsinešti“ buvo apie draugus ir kaip svarbu yra suplanuoti bei skirti jiems kokybiško laiko. Taip paprasta, kad net norėtųsi tuoj pat tą mintį įgyvendinti ir ilgai nesinešioti. Taigi, drįstame ir visiems padovanoti klausimą: kada jūsų artimiausias skambutis / susitikimas / savaitgalis su tais, kurių bendrystėje atsigauna širdis?

Kitas susitikimas – balandžio 12 d. 

Dovana nuo seminaro lektorės – giesmė susitikimui su Tuo, kuris labai laukia!

Žr. ir klausyti YouTube vaizdo įrašą „I AM NO LONGER SLAVE OF FEAR, I AM CHILD OF GOD“


Sesuo Benedikta Cylikaitė SF,

Kauno arkivyskupijos Katechetikos centras 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune