Kauno studentai ALFA kurse pažino Dievą ir vieni kitus (2023 12 11)
Paskelbta: 2023-12-15 09:33:07

Gruodžio 11 d. įvyko paskutinis šventinis ALFA kurso studentams susitikimas.

ALFA kursą baigė daugiau kaip 20 Kaune studijuojančių studentų iš įvairių universitetų. Jie dalyvavo visoje programoje, ne tik pagilino tikėjimo žinias, bet ir surado bendraminčių, kurie, tikime, dar ne kartą susitiks.

Studentai dalijosi, kad jie šio kurso metu atrado ir Dievą, ir žmones, su kuriais gali pasidalyti savo tikėjimu. Kai kuriems ALFA kurso metu pagerėjo net emocinė būklė, kitiems atsivėrė akys, kaip reikia evangelizuoti ir paprastai skelbti apie Jėzų.

Dėkojame visiems prisidėjusiems, kad šis ALFA kursas įvyktų: Kauno arkivyskupijos Jaunimo centrui už patalpas, padrąsinimą ir palaikymą. Visiems ALFA kurso mokymus pristačiusiems – tikybos mokytojui Justui Visickui, diakonui dr. Benui Ulevičiui, tėvui Aldonui Gudaičiui SJ, VDU kapelionui kunigui dr. Rastislavui Dluhý CSSR, KAJC dekanatų ir parapijų jaunimo sielovados koordinatorei Monikai Žydeliūnaitei, advokatui dr. Pauliui Čerkai, VDU kapelionui kunigui Peteriui Herteliui, Šv. Ignaco Lojolos kolegijos kapelionui kunigui Gyčiui Stumbrui, Kauno arkivyskupijos kurijos Sielovados skyriaus vadovei Vaidai Spangelevičiūtei-Kneižienei, Kauno II dekanato dekanui kunigui Erastui Murauskui, LSMU Medicinos fakulteto dekanui prof. Andriui Macui, „Marijos radijo“ operatoriui ir katechetui Matui Kauniečiui, Kauno arkivyskupijos egzorcistui kunigui dr. Arnoldui Valkauskui, Šventosios Šeimos vienuolijos seseriai Juozapai Živilei Mieliauskaitei SF.

ALFA kurso organizatoriai dėkoja ir kiekvienam, šį kursą palaikiusiam malda, bei savanoriams, kurie savo laiką skyrė šio kurso metu.

Akademinės sielovados bendradarbių informacija

 

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune