Artėjančių Kalėdų džiaugsmas katalikiškų mokyklų giesmių festivalyje „Danguje spindi žvaigždė“ (2019 12 05)
Paskelbta: 2019-12-10 12:01:31

Gruodžio 5 dieną arkivyskupijos salėje vyko tradicija tampantis adventinis giesmių festivalis „Danguje spindi žvaigždė“, kuriame vaikai ir jaunimas, jau laukdami didžiųjų švenčių, sugiedojo ir džiaugsmingąjį „Sveikas, Jėzau, gimusis“, taip primindami, kad jau visai netrukus būsime Jo šviesos naujai paliesti.

Festivalyje dalyvavo Kauno miesto katalikiškos bendrojo ugdymo įstaigos. Šiemetinį renginį organizavo Jono Pauliaus II gimnazija. Muzikinius moksleiviškus kolektyvus ir jų vadovus, dalyvavusius mokyklų direktorius sveikino Kauno arkivyskupijos apaštalinis administratorius vyskupas Algirdas Jurevičius, ir pats pasidalijęs savo muzikine dovana.

Savo nuoširdumu ir  pasirengimu šventėje džiugino Jono Pauliaus II gimnazijos jaunučių ansamblis ir jaunimo choras, taip pat du Juozo Urbšio katalikiškos mokyklos chorai, Maironio universitetinės gimnazijos merginų ansamblis, Vyturio gimnazijos mišrusis choras „Vyturys“.  Jauniausi festivalio dalyviai buvo iš Kauno r. Vilkijos lopšelio-darželio„Daigelis“. Plačiau apie šventę dalinasi Jono Pauliaus II gimnazija, žr. >> 

>>

Kauno arkivyskupijos Informacijos tarnyba

Ganytojo žodis

Viešpats duoda žmogui išminties suprasti Kryžiaus slėpinį, iš kurio kyla gyvybė, viltis, prisikėlimas. Sekime Viešpatį Jo keliu į Prisikėlimą, kuris kiekvienam skirtas iš dangaus Tėvo beribio gailestingumo ir meilės.

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune