Kauno Šv. Antano Paduviečio parapijos Šventojo Rašto grupelės išvyka (2023 05 26)
Paskelbta: 2023-05-29 09:24:08

Vasariškai šilto ir gražaus penktadienio vakarą gegužės 26 d. Šventojo Rašto grupelės ir bendruomenės nariai kartu su kunigu Stasiu Blinstrubiu leidosi į kelionę. Keliavome į Žemaičių Kalvariją, kur tą patį vakarą, po vakarienės prie bendro stalo, pabuvojome prie Barstyčių akmens, aplankėme poeto Vytauto Mačernio kapą, dalyvavome šv. Mišiose bei adoracijoje.

Šeštadienį apėjome Kryžiaus kelio Kalnus, dalyvavome šv. Mišiose, o grįždami atgal pasigrožėjome Platelių ežero panorama bei Dvasingumo parku. Išvyka tarsi užtvirtino dar vienus metus, kurie buvo kupini bendrystės, Šventojo Rašto studijų, asmeninio augimo.

Nuoširdžiai dėkojame kunigui Stasiui Blinstrubiui už dvasinį vedimą bei parapijos klebonui Evaldui Vitulskiui už suteiktas galimybes ir palaikymą malda.

 

Ganytojo žodis

Kaip svarbu vėl naujai išgirsti nuostabią Kristaus PRISIKĖLIMO žinią ir švęsti drauge Velykų džiaugsmą! Dievo gailestingumas buvo parodytas mums, žemės keleiviams, kad pradžiugtų mūsų širdys, kad sustiprėtų mūsų viltis, apie kurią Tikėjimo išpažinime sakoma: „laukiu mirusiųjų prisikėlimo ir būsimojo amžinojo gyvenimo.“

Arkivyskupo Kęstučio Kėvalo herbas
+ Kęstutis KĖVALAS

Liturginis kalendorius

Pamaldos

Kauno arkivyskupijos II sinodas

Šiluva

Parama

Svečių namai

Šv. Kazimiero knygynas Kaune